موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان کارگاه آموزشی «حقوق کودک را بشناسیم و با آن زندگی کنیم» را برای نخستینبار با هدف تاکید بر اهمیت آشنایی با حقوق کودک و توجه به آن و همچنین ترویج آن در جامعه، برگزار میکند.
بسیاری از رخدادهای تاسفباری که در کلاسهای درس اتفاق میافتند از شیوههای خشن و غیرانسانی شماری از آموزگاران با دانشآموزان تا رفتارهای ناهنجار دانشآموزان با یکدیگر همچون برخوردهای فیزیکی و آزار و اذیتهای زبانی تا رقابتهای ناسالم و همچنین بسیاری از آسیبهای اجتماعی که کودکان دچار میشوند، برخاسته از ناآگاهی کودکان از حقوق خود و دیگران است. اگرچه شماری از مادران و پدران یا آموزگاران و مربیان درباره حقوق کودک شنیدهاند یا خواندهاند، اما آن را در بطن زندگی در پیوند با رفتارهای روزانه خود با کودکان، به شکلی عمیق درک نکردهاند. آموزگاران و والدین باید همپای کودکان و نوجوانان به این شناخت و درک عمیق برسند.
با جاری ساختن آموزش حقوق کودک در رگ و پی سیستم آموزشی و برنامههای درسی، میتوان بازده آموزشی را به شکل شگفتانگیزی افزایش داد. حقوق کودک باید در کلاسهای درس و همچنین در محیط زندگی و در خانه، از سوی آموزگاران، والدین و کودکان تمرین شود.
زهره قایینی، کارشناس و پژوهشگر ادبیات کودکان و سرپرست موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامه «با من بخوان» آموزشگر و تسهیلگر این کارگاه خواهد بود.
اهداف اصلی کارگاه «حقوق کودک را بشناسیم و با آن زندگی کنیم»
این کارگاه در دو بخش تئوری و عملی برگزار خواهد شد، با هدف:
آشنا کردن شرکتکنندگان با مفهوم حقوق کودک؛
شناساندن روشهای آموزش همکنشانه و مشارکتی به والدین، مربیان و آموزگاران؛
پرورش نگرش پویا و مسئولیتپذیر در رعایت حقوق کودک و برآوردن نیازهای آنان؛
دادن راهکار به مربیان و آموزگاران برای آموزش حقوق کودک در مرکز آموزشی؛
تشویق شرکتکنندگان برای پیاده کردن مفاد حقوق کودک در محیط زندگی و آموزشی خود.
این کارگاه ویژه پدران و مادران، مدیران مهدکودکها و مدارس، مربیان، آموزگاران و ترویجگران حقوق کودک است که روز پنجشنبه ۲۸ دیماه ۱۳۹۶ از ساعت ۹ تا ۱۳ برگزار میشود.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره ۹۱۹۸۷۱۰۳۶۴ تماس بگیرند.
ظرفیت این کارگاه محدود است.
برای ثبت نام کلیک کنید