اگر از هر پدر و مادری در مورد آرزویش برای فرزندش بپرسید، جوابی که با احتمال بالا خواهید شنید این است که: «میخواهم فرزندم شاد باشد» بخش عمدهای از شاد بودن، اعتمادبهنفس است. ما میخواهیم که کودکمان درباره خودش احساس خوبی داشته باشد. اما اعتمادبهنفس به چه معناست؟
اعتمادبهنفس یعنی دیدن خود به عنوان فردی توانا، باکفایت، دوستداشتنی و منحصربهفرد. به تعبیر دیگر اعتمادبهنفس یعنی آن احساس و شناختی که از تواناییها و محدودیتهای بیرونی و درونی خود دارید. بنابراین وقتی که اعتمادبهنفس و خودباوری خود را بر اساس آنکه و آنچه، بهراستی هستید و نه بر اساس موفقیتها و دستیابیها یا شکستها و ناکامیهای خود بنا میکنید، چیزی را در خود خلق مینمایید که هیچکس و هیچچیز یارای گرفتنش را از شما نخواهد داشت. حال با توجه به مفاهیم بالا میتوان گفت که اعتمادبهنفس واقعی همواره در درون خود شما تولید میشود نه از بیرون
همانطور که تمامی روانشناسان اظهار داشته اند بهترین منبع یادگیری کودک دوستان و هم سالان او می باشند. لذا با توجه به این مسئله در این کارگاه با کمک بازی و داستان و سایر روش های روانشناسی با هم به پرورش اعتماد به نفس هم اقدام خواهند کرد.
اعتماد به نفسی که ماندگار خواهد شد زیرا از دوران کودکی و با استفاده از بهترین روش فراگیری شده است.